Juny 15, 2024

ajuntamentdaltvila

Espai Dona cloendaL'Espai Dona Emprenedora ha atès a 17 dones empresàries que han mostrat i donat a conèixer les seves empreses i productes.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, la regidora d’Igualtat i participació, Carmen Boned i la vicepresidenta del Consell Insular, Marta Diaz, han assistit a l’esmorzar cloenda de l’espai Dona Emprenedora que avui tanca portes després d’haver acollit la presència de 17 empresàries al local habilitat al Mercat Nou d’Eivissa per aquesta iniciativa.

L’espai dona emprenedora, espai que va posar en marxa el Viver d’Empreses per tal d’oferir a les emprenedores, durant els darrers dos mesos, un lloc on poder mostrar, testar i donar a conèixer les seves empreses, serveis i productes. La regidora de Comerç, Glòria Corral, ha destacat que ‘l’esperit emprenedor abunda més entre les dones’, que són majoria entre els que han presentat projecte al Viver d’Empreses.

Per la seva banda, la vicepresidenta del Consell, Marta Díaz, ha posat en valor el paper de suport que es fa des de Eivissa Crea a la posada en marxa de nous negocis. Per la seva banda, la regidora d’Igualtat d’Eivissa, Carmen Boned, ha contraposat a la cloenda de l’espai dona emprenedora ‘la bona notícia’ de la pròxima apertura de la Casa de la Igualtat, l’antiga casa de sa Colomina, i ha destacat el treball que es farà en aquest nou equipament que espera poder obrir portes ‘el proper mes de març’.

L’esmorzar networking celebrat avui a l’Espai Dona Emprenedora, hi ha participat 30 dones empresàries, la major part de les quals han participat en l'Espai.

Llistat de dones emprenedores que han participat a l’espai:
· María Eugenia Spina Bugallo amb Muñekas de Ibiza, artesania eivissenca
· Mariangela La Ruffa amb Workitibiza, agència de feina
· Isabel Arévalo amb Funny Mum Ibiza, espardenyes, bolsos i motxilles personalitzades
· Antònia Juan Canals amb Espais en Ordre, organització professional d’espais
· Marga Jarrín amb Bam Bam Taller de Ideas
· Ana Torres Walker amb Visit Ibiza, guia turística d’Eivissa
· Ana Beatriz de Oliveira amb Passport Ibiza, mobile concierge app
· Brigitte Bobet amb Tu Fuerza es Tu Voz, coaching de veu
· Verónica Guerrero amb VEROGUERRERODESIGN, disseny gràfic
· Ana Serra Devesa amb TOCU, teràpia ocupacional per a infants
· Sonia Ferrer Marí amb Delbes Ibiza, moda i accessoris
· María Trinidad Aguilar Ruiz amb Trinidades, moda interior adlib
· Romina Roca, escriptora
· María Vila, poesia.
· Elin Ritter amb Ibiza Bikinis, banyadors adlib
· Sandra Monsálvez, experta en creixement personal.