Gener 19, 2022

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa ofereix un curs de formació per a socorristes en espais aquàtics

SocorrismeL'Ajuntament d'Eivissa ofereix un curs de formació referent a socorrisme en espais aquàtics i que permetrà a les persones inscrites estar capacitades per a treballar en platges, piscines i parcs aquàtics.

El curs, que es realitzarà de manera presencial, es prolongarà des del pròxim 10 de febrer fins al 29 d'abril en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14 hores.

Llegeix més...

El PMD i la Policia Local d'Eivissa posen en marxa un programa per a conscienciar a la joventut sobre els perills de l'alcohol en la conducció

PMD i Policia LocalEl Pla Municipal sobre Drogues (PMD) de l'Ajuntament d'Eivissa i la Policia Local d'Eivissa han posat en marxa de manera conjunta un programa d'educació viària dedicat a conscienciar a la joventut sobre els perills del consum d'alcohol i altres substàncies en la conducció.

Els continguts estan enfocats a l'alumnat de 4t d'ESO i de 1r i 2n de Batxillerat i es desenvolupen en tres sessions a càrrec dels tècnics del PMD i d'agents de la Policia Local.

Llegeix més...

La Biblioteca de Can Ventosa renova el fons de llibres infantils amb un centenar de nous títols

Una fada sota el llitLa Biblioteca Municipal de Can Ventosa ha començat l'any amb la renovació de la secció de llibres infantils a partir de la compra d'un centenar de nous títols de diversos apartats de coneixements i de la secció de contes.

La biblioteca, que duu a terme de manera periòdica renovacions del fons documental de totes les seccions, s'ha centrat en aquest inici d'any a refrescar els llibres infantils, atès que és un material bibliogràfic que es llegeix i es presta molt, i s'ha de canviar molt sovint.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa amplia les voreres de set encreuaments del barri de l'Eixample per a millorar l'accessibilitat dels vianants

Ampliació voreresL'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat avui les obres del projecte de condicionament de jardineres a set encreuaments de la zona de l'Eixample per a ampliar les voreres a la fi de millorar la peatonalització de l'entorn i afavorir els desplaçaments a peu de la ciutadania.

La iniciativa pretén enfortir i promocionar la mobilitat quotidiana, sostenible i segura, augmentar la seguretat de les persones vianants i millorar l'accessibilitat de l'espai per a les persones amb mobilitat reduïda.

Llegeix més...

El Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat destina 118.000 euros per a la rehabilitació d'edificis als barris de Sa Penya, la Marina, S’Alamera i Dalt Vila

Dalt VilaEl Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat destina 118.000 euros a la línia de subvencions per a rehabilitar habitatges i locals dels barris de Sa Penya, la Marina, S’Alamera i Dalt Vila.

El termini per a la presentació de les sol·licituds es prolongarà fins al 31 de desembre, i ja es troba en vigor després de la publicació de la convocatòria en el BOIB, el passat 6 de gener.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16