Setembre 23, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El Centre de Creació Jove C-19 ofereix tres unitats didàctiques per als centres educatius del municipi

Unitats didàctiquesEl Centre de Creació Jove C-19 de l'Ajuntament d'Eivissa ofereix tres unitats didàctiques per als centres educatius del municipi.

Aquesta oferta educativa, destinada a alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, està creada per professionals i ajustada als currículums de cadascun dels cursos.
L'objectiu d'aquestes formacions és oferir una fórmula atractiva i diferent als centres educatius per a transmetre els continguts establerts.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa se suma a la celebració del Dia Europeu de les Llengües

Dia Europeu de les LlengüesL’Ajuntament d’Eivissa s’ha sumat a la celebració del Dia Europeu de les Llengües que tendrà lloc el dia 26 de setembre, una commemoració amb la qual es pretén promoure la riquesa de la diversitat lingüística i cultural d’Europa i fomentar l’aprenentatge de llengües.

Durant aquesta setmana, s’ha penjat una banderola commemorativa a la façana de l’edifici de Can Botino per a visibilitzar i donar a conèixer aquesta celebració.

Llegeix més...

La Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa ofereix aquest diumenge un concert a ses Figueretes

Banda SimfònicaLa Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, oferirà aquest diumenge, 26 de setembre, un concert al Passeig de ses Illes Pitiüses, a la platja de ses Figueretes, a les 19 hores. El concert, titulat "La mar de música", presentarà una proposta ben diferent i relaxada.

La Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, sota la direcció de Miquel Àngel Aguiló,començarà amb la interpretació de la peça de Pascual Pérez Choví, Pepita Greus, per continuar amb l'obra de James Barnes, Foxfire.

Llegeix més...

La cinquena edició del programa Viu la Posidònia ofereix una àmplia varietat d'activitats, exposicions, gastronomia i premis

Viu la PosidòniaViu la Posidonia 2021 es celebra del 24 de setembre al 15 de desembre amb noves activitats mediambientals i educatives.

L'Ajuntament d'Eivissa celebra la cinquena edició del programa Viu la Posidònia amb la sostenibilitat, la protecció de la biodiversitat i la conscienciació sobre la importància de protegir la posidònia enfront del canvi climàtic, com a grans reptes.

Llegeix més...

Dimecres es posen a la venda les entrades per l’obra de teatre "Principiantes"

PrincipiantesA partir de dimecres, dia 22 de setembre, estaran disponibles les entrades de l'obra "Principiantes" que, sota la direcció d’Andrés Lima, comptarà amb actors i actrius com, Javier Gutiérrez, Mónica Regueiro, Daniel Pérez Prada i Vicky Luengo.

"Principiantes" és l'adaptació teatral d'un dels relats més coneguts de Raymond Carver, ‘De què parlam quan parlam d'amor’, que va ser originalment publicat en 1981. La peça gira precisament entorn del tema de l'amor, a través de quatre personatges que conversen en una cuina: un matrimoni veterà i una parella d'amics més joves la relació dels quals és més recent.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16