Juliol 15, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'Eivissa i Govern Balear signen un conveni per tal d'ampliar els serveis al Casal d'Igualtat

Conveni Ajuntament i Govern Balear IbDonaL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, la directora de l'IBDona, Maria Durán, han signat aquest matí l'ampliació del conveni de col·laboració entre ambdues institucions per al funcionament del Casal d'Igualtat. A la signatura també hi ha assistit la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern de les Illes Balears, Pilar Costa, i la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa, Claudia Cotaina.

L'ampliació del conveni suposa que el Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona, aportarà una partida de 99.000 euros per a l'any 2020 i la mateixa quantitat per a 2021, augmentant en un 50% la quantitat prevista respecte al conveni signat el 2019. Per part de l'Ajuntament d'Eivissa, tal com es contempla al conveni signat el 2019, s'aportarà la quantitat de 64.500 euros per a 2020 i la mateixa quantitat per a 2021 i amb l'ampliació del conveni, es compromet a incrementar les despeses de personal destinat al Casal d'Igualtat, les despeses de manteniment i augmentar el volum de les activitats que es desenvoluparan al Casal.

Llegeix més...

Eivissa acull el II Campus de bàsquet Sa Real Paco Redondo en el que hi participen 60 infants

Campus Paco RedondoEl Clínic de formació per als tècnics es va celebrar aquest cap de setmana.

El II campus de Bàsquet Sa Real Paco Redondo comença aquesta tarda i es perllongarà fins al dissabte 18 de juliol al pavelló de col·legi de Sa Real. Comptarà amb la presència, entre altres, de Tamara i Alberto Abalde, jugadors dels primers equips de Valencia Basket i de la Selecció Espanyola. Els tècnics professionals que participen en aquesta activitat han rebut el Clínic de formació durant el passat cap de setmana.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa el servei de cita prèvia a diferents departaments municipals

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa avui el servei de cita prèvia a diferents departaments municipals amb l’objectiu de millorar l’accés de la ciutadania a l’administració municipal i l’atenció a la ciutadania per a la realització de diferents tràmits.

‘Amb el nou servei cita prèvia, l’Ajuntament d’Eivissa té l’objectiu de millorar la gestió de les diferents peticions que fa la ciutadania, ser més àgils i poder facilitar una eina de contacte amb l’administració municipal de forma telemàtica. Amb aquest fet, també s’evitaran desplaçaments a les diferents oficines de l’Ajuntament per ser atès’, ha assenyalat el regidor de Promoció Econòmica i Modertnizació, Aitor Morrás.

Llegeix més...

La Policia Local interposa 26 denúncies per incompliment de les mesures de seguretat i intervé en una festa privada

Inspeccions Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha interposat un total de 26 denúncies a 14 establiments ubicats a diferents zones d'oci nocturn de la ciutat per l’incompliment de les mesures de seguretat relacionades amb la protecció de les persones davant la COVID-19. A més, han interposat dues denúncies per incompliment de les ordenances municipals.

La Unitat Nocturna de la Policia Local d'Eivissa ha inspeccionat durant el cap de setmana un total de 14 establiments d'oci nocturn de diferents zones de la ciutat d'Eivissa, controlant les restriccions aprovades pel Consell de Govern de 19 de juny per a fer front a la crisi sanitària de la COVID-19. Les inspeccions dels establiments durant la nit de dissabte s'han realitzat juntament amb els tècnics d'emergències del Govern Balear i els inspectors de sanitat del Consell Insular.

Llegeix més...

L’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera organitza una jornada de portes obertes

Artur Perez i CabreroL’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera organitza una jornada de portes obertes amb motiu del 150è aniversari del naixement d’Artur Pérez-Cabrero, autor de la primera guia turística de les Pitiüses.

L’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera organitza el pròxim dilluns 13 de juliol, una jornada de portes obertes amb motiu del 150è aniversari del naixement d’Artur Pérez-Cabrero que va ser secretari de l'Ajuntament i, com a tal, secretari de la Junta Municipal de Sanitat, de Beneficència, així com d'altres organismes municipals, durant molts anys.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16