Març 28, 2023

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa invertirà 17 milions d’euros en 49 intervencions a la xarxa de proveïment d’aigua i separativa.

mapainversionsL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, han presentat l'avantprojecte d'explotació, obres de servei i reglament per a licitació del subministrament d'aigua potable i clavegueram del municipi d'Eivissa. La nova contracta tindrà la modalitat de gestió indirecta mitjançant una Concessió del Servei d'abastament d'aigua potable i manteniment de clavegueram de sanejament i pluja. L'avantprojecte d'explotació, obres de servei i reglament s’aprovarà al pròxim ple.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que 'aquest era el nostre compromís, disposar dels estudis i de tots els documents per iniciar la licitació d'un dels contractes més complexos i importants de l'Ajuntament d'Eivissa per dos motius, per la durada de la concessió, que és de 20 anys i per la millora en la xarxa que suposara d'inversió prevista. Aquesta és la inversió més important de la història en matèria del cicle de l'aigua. Un contracte de l'aigua modern, amb innovació tecnològica, social i amb inversions. En 8 anys, hi haurà un abans i un després. Deixam el camí de la solució ben marcat'.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa organitza una Escola de Setmana Santa per a infants de 6 a 12 anys.

arte sansLa regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat del 11 al 14 d’abril una Escola de Setmana Santa per a infants d’entre 6 i 12 anys. L’activitat es durà a terme a les instal·lacions del Centre de Creació Jove C19. El termini d’inscripcions estarà obert des d’aquest dilluns 27 de març fins al dijous 30 de març. Les persones interessades han d’emplenar el formulari de preinscripció al Centre de Creació Jove C19, al carrer Castella o enviar-lo al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . El preu de l'activitat és de 40 euros.

Llegeix més...

Les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich entren en la seva fase final.

sinimagenLes obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich estan finalitzades en la majoria d’aspectes. En aquests moments està finalitzada l’obra de separativa de pluvials i sanejament en un 95%, pel que fa a la feina d’instal·lació de les noves voreres s’ha finalitzat a falta de diferents repassos i ja estan instal·lats tots els nous fanals i en funcionament. De la mateixa manera ja s’ha instal·lat tot l’arbrat de la nova avinguda i pel que fa al mobiliari urbà, s’han instal·lat tots els bancs, les papereres, les parades de bus i la pèrgola de la zona de descans de davant dels jutjats nous.

Llegeix més...

La Biblioteca de Can Ventosa acull dimarts 28 de març un recital poètic homenatge a Joan Perelló, escriptor del mes.

recitaljoanperelloLa Biblioteca de Can Ventosa acull el pròxim dimarts 28 de març un recital poètic homenatge a l’escriptor del mes, Joan Perelló. L’esdeveniment s’ha organitzat amb com a cloenda de les activitats al mes de la poesia. El recital tindrà lloc a la sala Marià Villangómez a partir de les 20.15 hores i l’entrada és llibre fins a completar aforament.

Llegeix més...

L'Ajuntament d’Eivissa organitza les jornades Ibiza Tech Fòrum destinades a inversors del món de la innovació tecnològica.

techphotoL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, a través de Districte07800,  Ibiza Tech Fòrum, unes jornades que seran un punt de trobada per a inversors que vulguin explorar les oportunitats que ofereix el món de la tecnologia a Eivissa i debatre sobre el futur de la inversió en innovació tecnològica. L'esdeveniment, que tindrà lloc del 26 al 28 d’abril, compta amb 30 ponents experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi en panells i taules rodones sobre el món tecnològic, tendències emergents, estratègies d'inversió d'èxit i les últimes innovacions.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16