Gener 22, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L'Ajuntament d'Eivissa trasllada la parada de taxis del carrer Galícia i estableix que només els taxistes del municipi podran atendre clients amb el GPS

TaxiL'Ajuntament d'Eivissa trasllada la parada de taxis del carrer Galícia i la divideix entre dues ubicacions diferents. També s'estableix que només els taxistes del municipi podran atendre clients a través del servei de GPS

Aquest matí s'ha efectuat una reunió entre el tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás, acompanyat de tècnics del seu departament, amb representants de les diverses associacions de taxis del municipi. A la reunió s'han tractat tres temes: la ubicació de la parada de taxis del carrer Galícia, l'ús de l'operador del GPS i el compliment del reglament municipal que regula el seu funcionament, i els torns de feina dels treballadors del sector.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa instal·la una pantalla i seients al poliesportiu des Pratet pel partit UD Ibiza-FC Barcelona

Poliesportiu des PratetL'Ajuntament d'Eivissa inicia demà a primera hora la instal·lació d'una pantalla al poliesportiu des Pratet per tal que l'afició pugui seguir en directe el partit entre la UD Ibiza i el FC Barcelona.

A més també s'ha previst la col·locació de 650 seients a la pista que, juntament amb les 316 places de la graderia, permetrà que al voltant de 1.000 persones puguin seguir en directe aquest esdeveniment esportiu històric.
La pantalla té unes dimensions de 5 metres de llarg per 3 metres d'alçada amb una resolució alta de 4,8 píxels per mil·límetre i una distribució de so per tot el recinte. 

Llegeix més...

Dues línies gratuïtes d'autobús uniran els aparcaments dissuasius de Cas Dominguets i Es Gorg per facilitar l'accés a l'estadi de Can Misses

Bus a Estadi de Can MissesAquest dimecres, a partir de les 16.45 hores, l'Ajuntament d'Eivissa posarà en circulació un servei especial d'autobús gratuït per facilitar l'accés a l'estadi municipal de Can Misses del públic assistent al partit de futbol entre l'UD Ibiza i el F.C.Barcelona.

Per garantir la seguretat de tots els assistents i evitar les aglomeracions de cotxes al barri de Can Misses i els seus voltants, s'establirà un tall al trànsit dels carrers adjacents a l'estadi. La restricció entrarà en vigor a partir de les 15.30 hores i afectarà l'interior del perímetre conformat pels carrers de Corona, es Cubells, des Jondal i la ronda E-20. Mentre estigui aquesta restricció en vigor, només podran circular per l'interior d'aquest perímetre els residents a la zona.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa habilita l’espai de pernocta per a les persones sense sostre donades les condicions climatològiques adverses previstes

Protocol ona de fred activatL’Ajuntament d’Eivissa habilita a partir d’aquesta nit l’espai de pernocta per a les persones sense sostre donades les baixes temperatures i les condicions meteorològiques adverses que es preveuen pel cap de setmana des de l’Agència Estatal de Meteorologia.

El protocol d'ona de fred, que s’activa anualment des del mes de novembre i es manté actiu fins el mes de març, fa 12 dies que disposa de dues places al Servei d’Acollida Municipal com a mesura preventiva cap a persones que ho poguessin arribar a necessitar. Aquesta nivell d’actuació, es fa coordinadament amb Creu Roja, que ha anat informant i valorant les persones que es troben al carrer, i amb Càritas, que gestiona el servei de Centre de dia, sense que finalment ningú hagi utilitzat aquesta mesura.

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa interposa 19 denúncies per infraccions a l'ordenança sobre tinença i protecció d'animals

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa, en col·laboració amb la Policia Nacional, ha iniciat una campanya d’inspecció i vigilància de cans perillosos. Aquesta campanya va començar el passat dia 6 de gener i, des d'aleshores, agents de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d'Eivissa han revistat i identificat, a través d'un lector de xip, 96 mascotes canines.

A conseqüència d'aquestes revisions i de les actuacions iniciades s'han detectat 19 infraccions a les Ordenances Municipals sobre tinença i protecció d'animals, infraccions que es classifiquen de la següent manera: per tenir el cas lliure sense corretja per la via pública (11), per no posar-li el morrió a un ca de raça perillosa (1), per ocasionar molèsties pels seus lladrucs (1), per no portar els elements per retirar excrements (3), per no retirar els excrements de la via pública (2), per no tenir les vacunes reglamentàries (1). 

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16