abril 10, 2020

ajuntamentdaltvila

Notícies

Els mercats municipals d'Eivissa obriran al públic el Dijous Sant per donar servei a la ciutadania

MEercats ObetsEl Mercat Nou d'Eivissa, el Mercat Pagès i el Mercat Vell, obriran al públic demà Dijous Sant i el dissabte 11 d’abril per donar servei a la ciutadania i seguir abastint de productes frecs i locals durant aquesta Setmana Santa.

Al Mercat Nou, estan obertes 26 parades, al Mercat Vell, actualment n'hi ha dues, i al Mercat Pagès, continuan donant servei quatre parades. Alguns de les paradistes dels mercats ofereixen també el servei de’enviament a domicili per qui no es vulgui desplaçar. 

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa deixa en suspens el ban de paralització d’obres de la temporada estival

Obres a l'estiu permesesL’Ajuntament d’Eivissa deixa enguany en suspens el ban de paralització d’obres de la temporada estival. Amb l’objectiu de facilitar la dinamització de l’economia, es permetrà realitzar feines durant els mesos d’estiu i s’estudiarà cas per cas per minimitzar molèsties al sector turístic.

L’Ajuntament d’Eivissa no publicarà enguany el ban de paralització d’obres de la temporada d’estiu pel que durant quatre mesos s’aturava l’activitat d’aquelles grans obres que puguessin resultar molestes a les zones turístiques del municipi.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa ajorna les inscripcions per a les escoles d'estiu fins al mes de maig

VilajoveL'Ajuntament d'Eivissa ha decidit, a causa de la situació d'Estat d'Alarma, ajornar les inscripcions per les escoles d'estiu, previstes per les dades en què habitualment es feien, el mes d'abril. Serà al mes de maig quan es facilitarà informació sobre el procés i la data per a poder fer les inscripcions.

Des de la Regidoria de Joventut es treballa amb la intenció que les escoles d'estiu comencin a funcionar com cada any l'1 de juliol. No obstant això, totes les activitats aniran en consonància amb les recomanacions sanitàries. També es tindran en compte les necessitats de les famílies del municipi d'Eivissa.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa podrà destinar 2,4 milions d’euros a despesa social relacionada amb el COVID-19

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa podrà destinar 2,4 milions d’euros del seu superàvit a despesa social relacionada amb la crisi del COVID-19. La Regidoria de Benestar Social contractarà 6 persones més per millorar l’atenció a la ciutadania i doblarà la partida d’ajudes d’urgent necessitat fins arribar als 200.000 euros.

L’Ajuntament d’Eivissa podrà destinar 2,4 milions d’euros del seu superàvit a despesa social relacionada amb la gestió de la crisi del COVID-19 i les seves conseqüències, segons els càlculs realitzats pels serveis econòmics municipals a la vista de les disposicions incloses al Reial Decret 8/2020.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa col·labora en la convocatòria d'ajuts del Govern balear per promoure la implantació d'eines i processos TIC

Eivissa CreaL'Ajuntament d'Eivissa col.labora amb la línia d’ajuts del Govern Balear i anima les empreses del municipi a presentar-se a la convocatòria d'ajuts que ha posat en marxa el Govern balear amb l'objectiu de promoure la implantació d'eines i processos TIC per a empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre. Per part de l'Ajuntament d'Eivissa, a través d'Eivissa Crea, s'ha posat en marxa un servei de suport específic per ajudar a preparar i presentar la sol·licitud. 

El regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ha explicat que “es tracta de dos programes d'ajuts dirigits, per una banda a la implantació i adaptació de pàgines web i comerç electrònic, i per l'altre a la gestió empresarial. Cada beneficiari només podrà sol·licitar un dels programes”.

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa deté una conductora per un delicte de desobediència continuada

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut i sancionat a una conductora per un delicte de desobediència continuada i incomplir el confinament de forma reiterada.

Els fets van ocórrer ahir diumenge 5 d’abril, quan la Policia Local d’Eivissa va tenir coneixement d’un accident, a les 15:35 hores, en el qual la dona ara detinguda i causant de l’accident, havia fugit. La Policia Local d’Eivisa, després de prendre declaració als testimonis, van detectar el vehicle circulant per l'avinguda Bartolomeu de Rosselló.

Llegeix més...

L'Arxiu Històric digitalitza i incorpora tots els llibres d'actes de l'antiga Universitat d'Eivissa i Formentera

Llibre d'actes UniversitatL'Arxiu Històric digitalitza i incorpora a la web de l'Ajuntament d'Eivissa tots els llibres d'actes de l'antiga Universitat d'Eivissa i Formentera perquè puguin ser consultats per usuaris i historiadors.

L'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera ha incorporat noves sèries documentals als fons digitalitzats que ja poden ser consultats per la ciutadania mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa. Tot i que l'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera manté tancades les portes a causa de la situació de confinament, s'ha seguit treballant per oferir documentació als usuaris i ciutadans a través de la secció 'El Document del Dia' que es difon a través de les xarxes socials de la Biblioteca Municipal d'Eivissa i des d'ahir tarda ja es pot consultar una nova i importantíssima secció de l'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera (AHEiF).  

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa intervé a un incendi a l'avinguda de Santa Eulària

Incendiades tres motosUs informem que la Policia Local d'Eivissa ha intervingut anit passada a un incendi en el qual s'han cremat tres motocicletes i s'han vist afectats altres tres vehicles que es trobaven estacionats. L'incendi van tenir lloc ahir divendres a les 22.55 hores a l'avinguda de Santa Eulària nº 24.

Diverses dotacions de la Policia Local es desplacen fins al lloc i van poder mitigar l'incendi amb extintors aconseguint apartar diverses motocicletes del grup que s'estava cremant mentre arribaven els Bombers d'Eivissa.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16