Juny 16, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L'Ajuntament d'Eivissa clausurarà aquest dijous el cicle 'Parlem de Mobilitat' amb una sessió sobre les Zones de Baixes Emissions.
 

Les jornades de mobilitat urbana sostenible organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa, titulades Parlem de mobilitat.

Xerrades i reflexions col·lectives”, conclouran aquest dijous, a les 18 hores al saló d'actes del MACE (Museu d'Art Contemporani d'Eivissa), amb una sessió dedicades a les Zones de Baixes Emissions (ZBE). L´entrada és gratuïta i lliure fins a completar aforament.

"L´objectiu d´aquest cicle, impulsat per l´Àrea de Modernització i Transformació, és permetre a la ciutadania i als sectors interessats conèixer les últimes tendències en gestió de la mobilitat sostenible i reflexionar i debatre sobre la seva replicabilitat a la ciutat d´Eivissa", ha explicat la segona tinenta d'alcalde i regidora de Mobilitat, Blanca Hernández.

La tercera i última sessió del cicle 'Parlem de mobilitat' anirà a càrrec d'Alejandro Mañogil, gestor de projectes de la Fundació Novagob, i de Neus Lliteras, directora de l'empresa Gest Ambiental.
 
El públic podrà participar en un taller sobre les Zones de Baixes Emissions i els Plans de Mobilitat Urbana Sostenibles on, a partir de diversos exemples de projectes de Zones de Baixes Emissions que s'estan duent a terme a ciutats similars a la d'Eivissa, es reflexionarà de manera col·lectiva sobre els aspectes més favorables i menys i aquells que s'han de tenir en compte i que es poden replicar a l'illa.

Per acabar, l'Ajuntament d'Eivissa informa que l'Àrea de Modernització i Transformació impulsa aquesta iniciativa en el marc del desenvolupament del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS).
 
Wpp