Juny 15, 2024

ajuntamentdaltvila

Bloop FestivalDes del 23 d’agost fins al 8 de setembre es durà a terme la vuitena edició del BLOOP Festival, per segona vegada a la ciutat d’Eivissa. Enguany la temàtica serà l’Esperança.

L’Ajuntament d’Eivissa i el BLOOP conviden a tota la ciutadania, administradors i propietaris d’edificis a participar d’aquesta iniciativa d’art urbà oferint els seus murs per intervencions úniques realitzades per els majors artistes d’art urbà i de forma gratuïta. Els dos organitzadors estaran a disposició dels propietaris i comunitats de veïns que vulguin formar part de la galeria a l’aire lliure, qui han d’enviar un correu electrònic a les adreces Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a oferir les seves façanes.
En aquest correu electrònic s’haurà d’especificar la ubicació de l’edifici, així com adjuntar-hi fotografies de la façana. Amb aquesta informació rebuda el BLOOP serà qui seleccionarà aquelles façanes que siguin més apropiades per intervenir.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ha destacat que l’objectiu es que “després de la bona acollida del BLOOP Festival a la nostra ciutat en la seva primera edició, l’objectiu per aquesta edició és augmentar el nombre de façanes privades on realitzar intervencions”.

Informació sobre el BLOOP
Biokip Labs qui organitza i produeix el BLOOP Festival és una agència creativa especialitzada en l’organització d’esdeveniments, comunicació, producció i desenvolupament de instal·lacions interactives.
L’any 2011 va néixer el seu major projecte: BLOOP, el primer festival al món dedicat a l’art pro-actiu. Aquest esdeveniment independent, dura gairebé un mes i es duu a terme cada estiu a l’illa d’Eivissa.
Actualment, BLOOP es configura com un projecte a llarg termini que ofereix una altra cara de la illa a través de l’art i la cultura i ha figura en nombroses guies de viatges com ara Lonely Planet, que el situa junt als majors festivals internacionals d’art urbà, donant a Eivissa un lloc en el mapa del turisme creatiu mundial.
Enllaç a Lonely Planet.

La festa acull: instal·lacions, art urbà, arquitectura, instal·lacions interactives, fotografies, festes, video-art i molt més amb artistes de tot el món.