Juliol 22, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquest material pretén arribar a la comunitat educativa sensibilitzant i conscienciant al professorat i a les famílies en el tema de la coresponsabilitat i fer experimentar l'alumnat sobre una realitat que ens afecta i condiciona en els nostres comportaments i pautes d'actuació durant tota la vida. A través del treball d'aquestes activitats, es pretén fomentar la necessitat de tractar a dones i homes en igualtat per a aconseguir una societat cada vegada més justa i equilibrada i, sobretot, lliure de desigualtats.


CorresponsabilitatL'educació és un dels pilars bàsics de socialització, pel que és allà on s'ha de prestar especial atenció a l'educació en igualtat.
És impossible aconseguir una educació integral i una formació en valors si es perpetuen situacions en què es discrimina, s'exclou i/o s'invisibilitza.
La coeducació és el mètode d'intervenció educativa que va més enllà de la educació mixta i les bases s'assenten en el reconeixement de les potencialitats i individualitats de la infància independentment del seu sexe. Coeducar significa, per tant, educar des de la igualtat de valors de les persones.

Les persones interessades en tenir la guia físicament, la poden sol.licitar de forma gratuïta al Casal d’Igualtat situat a l’av de la Pau s/n cantonada amb el c/ de Sant Cristòfol. Telèfon: 971 39 76 00 Extensió: 24261, i Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Guia de Coresponsabilitat en pdf
· Làmines (comprimit en .zip)