Juliol 24, 2024

ajuntamentdaltvila

L'objectiu d'aquest departament és la promoció dels esports a tots els nivells i oferir a la ciutadania l'oportunitat de practicar l'activitat física en els diferents espais amb què compta el municipi d'Eivissa.

És tasca d'aquest Consistori mantenir i conservar totes les instal·lacions així com organitzar de forma directa, o en col·laboració amb altres entitats, diferents activitats per fomentar la vida saludable dels ciutadans.

Entre les activitats que s'organitzen de forma directa des del departament d'Esports, i a través del Patronat d'Esports, es troben les Escoles Municipals Esportives, el programa Esport per a Tothom -en el qual s'inclouen rutes de senderisme i cicloturisme durant els caps de setmana- o la realització de curses populars.

En el cas de les Escoles Municipals Esportives, aquestes van destinades a joves d'entre 3 i 11 anys i de 11 a 16 anys.

El municipi d'Eivissa compta amb nombroses instal·lacions que són perquè la ciutadania i els clubs esportius les gaudeixin. Aquestes instal·lacions estan distribuïda en dos grans nuclis esportius: Es Viver i Can Misses. El primer d'ells està compost per un pavelló, una piscina coberta, i quatre pistes de pàdel. Al recinte esportiu de Can Misses també es pot trobar una piscina coberta de 25 metres, una pista d'atletisme, dues pistes de futbol sala, dues pistes de tennis, dos camps de futbol i una petita pista de bàsquet.

A aquests dos nuclis esportius se li han de sumar les pistes de futbol i futbol sala en diferents barris de la ciutat com Cas Serres, Platja d'en Bossa o Can Cantó, entre d'altres; el pavelló esportiu situat al centre de la ciutat -Es Pratet- o les diferents instal·lacions de skate
parc localitzats a ses Figueretes i en es Gorg.

La gestió d'aquestes pistes d'esportives es fa des del Patronat d'Esports i són cedides als diferents clubs esportius i particulars de la ciutat.

A més, des del departament d'Esports també s'atorguen subvencions de diferents tipologies, d’entre les quals cal destacar les destinades a clubs esportius que competeixen en les seves categories a nivell nacional i altres que són ordinàries i que es concedeixen a tots els grups esportius amb l'única finalitat de fomentar la pràctica d'exercici. Així mateix, a tots aquells clubs esportius que organitzen escoles municipals, adreçades als més petits, també se'ls concedeixen ajudes per col·laborar en la seva activitat social i educativa.

Contacte del Patronat d'Esports d’Eivissa
Direcció: Carrer de Campanitx, 26
Telèfon: 971.313.564
Fax: 971.313.522
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.