Octubre 04, 2022

ajuntamentdaltvila

Notícies

L'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa ofereix un concert a Can Ventosa amb motiu del seu 20è aniversari

concertosceL'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa, sota la direcció de Fernando Marina, oferirà el pròxim diumenge 9 d’octubre a les 18 hores un concert a l’Espai cultural de Can Ventosa amb motiu del seu 20è aniversari. Els músics interpretaran el 1r moviment del Concert per a Violí BMV 1041 en LA menor de J.S. Bach, amb la solista Marian Tur Roig; Doble Violin Concerto en Re menor BWV 1043 de J.S Bach amb els solistes Rasés Puente i Santiago Bonet; el 3r moviment del Concert per a Violoncel núm. 1 en Do Major de J. Haydn, amb Carlos Vesperinas García com a solista; la Simfonia Concertante KV 292 b de W.A Mozart amb Álvaro Renard a l’oboé, Rosa Mago al clarinet, Daniel Martinez, fagot i Irlim Pulgarim a la trompa; i la Simfonia Italiana Op.90 en La M de F.Mendelsohn.

Llegeix més...

Rebecca West, escriptora del mes d'octubre a la Biblioteca Can Ventosa

rebeccawestRebecca West (Londres, 1892-1983) és el pseudònim de l'escriptora i periodista Cecily Isabel Fairfield Andrews. Va estudiar al Georges Watson Ladies College d'Edimburg. Una malaltia quan tenia quinze anys i la manca de mitjans econòmics de la seua família, la van obligar a abandonar els estudis i a continuar formant-se de manera autodidacta. West va debutar als 18 anys com a periodista de The Freewoman, revista apareguda el 1911 en la qual va continuar col·laborant quan va passar a anomenar-se The New Freewoman i més tard The Egoist. Va ser llavors quan va assumir el pseudònim de Rebecca West, nom de l'heroïna feminista d’una obra de teatre de Henrik Ibsen.

Llegeix més...

Hackathon Createc '22 comença amb una quinzena de participants i continua obert a més assistents

esolesesportives1

El 'Hackathon Createc '22 Innovant per a salvar a les sargantanes' ha començat aquest divendres en el FabLab d'Eivissa amb la participació d'una quinzena d'assistents, entre informàtics, programadors, enginyers de telecomunicacions, robòtica, biòlegs i experts del Consorci per a la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears (COFIB).

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ha estat l'encarregat d'obrir aquesta marató tecnològica, que manté la seva participació oberta a totes les persones que fins al pròxim dijous vulguin sumar-se per a aportar solucions a la preservació de la sargantana pitiüsa. Els interessats només han d'acostar-se a la seu del FabLab d'Eivissa, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

Llegeix més...

La Policia Local d’Eivissa denuncia a 23 conductors per consum d’alcohol i estupefaents a diferents controls realitzat la passada nit.

sinimagenLa Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 23 denúncies a conductors per conduir sota els efectes de l’alcohol o substàncies estupefaents a diferents controls realitzats la passada nit. En concret, el agents han denunciat a 16 conductors per donar positiu a la prova de drogues, entre ells, dos taxistes als quals també s’ha immobilitzat el vehicle. La sanció per a aquestes infraccions suposa una multa de 1000 € i la retirada de 6 punts del carnet.

Llegeix més...

Seleccionat el projecte de rehabilitació d’habitatges, edificis i el seu entorn dels barris de ses Canyes, es Pratet, ses Figueretes i can Partit de l’Ajuntament d’Eivissa amb 1,9M€ de Fons Europeus.

diaexplotacioEl ple de l'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat la concessió dels reconexiements i mèrits a la Policia Local per les actuacions més destacades i la declaració institucional per al Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el tràfic de Dones. El Ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament d’Eivissa a la declaració institucional per al Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el tràfic de Dones.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa recapta suports del sector empresarial i educatiu per sol·licitar la implantació dels estudis de Grau d'Informàtica i Grau Superior de Formació Professional en Disseny 3D a l’illa.

grauinfoL’Ajuntament d’Eivissa ha mantengut aquest matí una reunió amb representants del sector empresarial i l'àmbit tecnològic educatiu de l’illa per donar-los a conèixer la intenció de sol·licitar, tant a la Universitat de les Illes Balears (UIB) com a la Conselleria d’Educació, la implantació a Eivissa dels estudis de Grau d'Enginyeria Informàtica i Grau Superior de Formació Professional en Disseny 3D. A la trobada hi han assistit i mostrat el seu suport a la iniciativa la PIMEEF i la CAEB, així com els representants de l’escola d’Arts i Oficis d’Eivissa, i els IES Santa Marìa, Sa Colomina, Quartó de Portmany, sa Serra; Quartó de Rei; sa Colomina; Balàfia, Sant Agustí i l’Escola Joan XXIII. El Consistori remetrà la sol.licitud a la Universitat de les Illes Balears i a la Conselleria d'Educació per a la seua valoració i instauració per al curs 2023/24.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació la restauració de la Sala Capitular amb Fons Europeus.

salarefectoriEl projecte està inclòs dins del programa europeu EDUSI i les empreses interessades poden presentar les ofertes fins al dia 11 d’octubre. L’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació el projecte de restauració de la Sala Capitular, ubicada dins l’edifici de l’antiga Casa Consistorial d’Eivissa. El termini de presentació d’ofertes està obert fins al dia 11 d’octubre. 

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16