Octubre 21, 2021

ajuntamentdaltvila

Notícies

L’Ajuntament d’Eivissa ofereix un curs gratuït de reinvenció digital per a empreses de serveis

Curs reinvenció digitalL’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, posa en marxa un nou curs de màrqueting anomenat ‘Itinerari de reinvenció digital per a empreses de serveis’ que tindrà una durada de més de 40 hores de formació combinant classes presencials i webinaris online on aprendràs a reenfocar el teu model de negoci y transformar-lo digitalment; amb assessorament empresarial individual i personalitzat i suport formatiu continu.

L’objectiu és que les persones que participen al curs conegui i posi en pràctica tots i cada un dels passos necessaris per incrementar la visibilitat de la seva marca a Internet i generar nous clients. Aquest curs està dirigit a professionals, pimes i emprenedors que vulguin conèixer i començar a fer servir les eines imprescindibles per vendre online.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa oferta 10 llocs de feina per a persones desocupades dins el projecte SOIB Reactiva

SOIB reactivaL'Ajuntament d'Eivissa contractarà 10 persones desocupades i que no hagin pogut reinserir-se en el mercat laboral a causa de la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19.

La contractació dels treballadors i les treballadores es farà en el marc del projecte Eivissa Reactiva 2021, del programa SOIB Reactiva 2021, que forma part del Pla de Xoc per a l'Ocupació 2020-21 que s'ha posat en marxa a causa de la crisi sanitària, i que està integrat al seu torn en el Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears.
La durada de la contractació d'aquestes persones serà de sis mesos i d'un sol torn, a partir dels mesos de novembre i desembre, a diferència del programa anterior,SOIB Reactiva 2020,que va ser de quatre mesos i de dos torns.

Llegeix més...

Entrades gratuïtes al concert de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa per a tots els estudiants de l’illa

Orquestra SimfònicaL’entrada al concert de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa d’aquest diumenge serà gratuïta per a tots els estudiants de l’illa.

El Patronat de Música d’Eivissa ofereix l’entrada gratuita a tots els estudiants de l’illa per al concert que l’Orquestra Simfònica ciutat d’Eivissa té previst oferir el pròxim diumenge 24 d’octubre, a partir de les 19 hores, a l’auditori de Can Ventosa.

Llegeix més...

Inscripcions obertes al Club de lectura feminista del mes d’octubre

El cuarto de atrásEncara queden places per participar al Club de lectura feminista del mes d’octubre on es debatrà el llibre ‘El cuarto de atrás’ de Carmen Martín Gaite.

Les inscripcions estan obertes per a participar al Club de lectura previst per al darrer dijous de cada mes. Aquest mes el Club es reunirá al Casal d’Igualtat el 28 d'octubre a les 19.30 hores i el llibre que es tractarà és ‘El cuarto de atrás’ de Carmen Martín Gaite.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa ofereix un espectacle musical, dins de les activitats d’educació viària

Espectacle musical educació viàriaL’Ajuntament d’Eivissa ofereix un espectacle musical, dins de les activitats d’educació viària, en el que hi han participat 300 alumnes del municipi.

L’Ajuntament d’Eivissa ha ofert aquest matí a 300 alumnes de 3er de primària dels centres d’educació infantil i primària de la ciutat, l’espectacle educatiu ‘Aprenem cantant’, dins del marc de les activitats d'educació viària que es realitzen des de la Policia Local d'Eivissa.

Llegeix més...

Programada una segona funció de l'espectacle de teatre de titelles ‘Alicia en el País de las Maravillas’

Alicia en el país de las MaravillasS'ha programat una segona funció de l'espectacle de teatre de titelles ‘Alicia en el País de las Maravillas’, de la companyia Irú Teatre, a causa de l'èxit obtingut.

La nova funció tindrà lloc el mateix dissabte 6 de novembre a les 19,30 hores a l'Auditori de Can Ventosa. Les entrades anticipades, que tenen un preu de 10 euros, ja estan disponibles en la web www.eivissa.es.

Llegeix més...

L'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa oferirà un concert a Can Ventosa

Orquestra SimfonicaL'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa oferirà un concert, el diumenge a les 19.00 hores a l'Espai Cultural de Can Ventosa, sota la direcció de Fernando Marina Miguel.

Els assistents podran gaudir d'un programa musical compost per l'obra per a orquestra La Mer, del compositor francès Claude Debussy, i de l’òpera Porgy and Bess Fantasy, de George Gershwin, amb arranjament per a orquestra de cambra de Iain Farrington.

Llegeix més...

Finalitza l'adequació de l'espai saludable per a la pràctica d’activitats esportives del programa Rutes Saludables

Espai saludableFinalitza l'adequació de l'espai saludable, pròxim al Centre de Salut de Vila, per a la pràctica d’activitats esportives dels pacients de l’Ib-Salut, Rutes Saludables.

L'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat, amb la instal·lació d’una gran ombra, l’adequació de l’espai saludable situat al costat del Centre de Salut de Vila, a l'avinguda Vuit d'Agost, on ja s’hi havia condicionat el terreny amb la instal·lació una plataforma on els pacients practiquen esport a l’aire lliure, dins del projecte de Rutes Saludables de l’Ib-Salut.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16