Juliol 12, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa ha redactat el Pla de la Infància i l'Adolescència emmarcat dins de l'obtenció del segell de reconeixement Ciutat Amiga de la Infància. Amb aquest pla es pretén fomentar la participació dels més joves en la vida pública municipal i desenvolupar polítiques destinades a afavorir el desenvolupament dels infants i els joves.

Encara que aquest document està liderat per la Regidoria d'Educació, és un projecte en el qual participen tots els departaments de l’Ajuntament.

D'altra banda, Eivissa ja forma part de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores. Es tracta d'una organització que treballa en projectes i activitats per millorar la qualitat de vida dels més petits, a través de la seva implicació en els actes i l'organització d'activitats per a ells.

D'aquí, que des del consistori d'Eivissa s'organitzin tot un seguit d'activitats d'oci destinades als més petits així com la realització de forma periòdica de plens infantils, on els joves del municipi expressen els seus desitjos per i per a la ciutat.

Enllaç a:
· Pla de la Infància i l'Adolescència
· Diagnosi de la Infància i l'Adolescència del municipi d'Eivissa
· Informe valoratiu del Pla de la Infància i l'Adolescència del municipi d'Eivissa