Juny 15, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L'organitzador del festival, Adrián Rodríguez, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de la Ciutat, Carmen Domínguez, han presentat aquest dimecres la novena edició d'aquest esdeveniment.

 
Sueños de Libertad 2024 omplirà de música la capital d'Eivissa durant tres dies amb concerts a la Plaça del Parc, Vara de Rey i el Mercat Vell. L'organitzador del festival, Adrián Rodríguez, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de la Ciutat, Carmen Domínguez, han presentat aquest dimecres la novena edició d'aquest esdeveniment, que es celebrarà de dijous a dissabte. El duet Iseo & Dodosound encapçala el cartell, on destaquen també grups com Los Vinagres, Shangai Baby, Orovega i grups locals com Dr Trapero, Niños Raros i The New Young Polaks.
 
"Sueños de Libertad compleix amb el propòsit de l'Ajuntament de recuperar l'alegria a la Ciutat i apostar per la cultura al carrer. Esperem que aquest any de transició suposi un nou impuls per celebrar en 2025 la desena edició en gran. Convidem a tothom a venir a la nostra Ciutat per gaudir de la música en directe, descobrir nous grups i donar suport a les nostres bandes locals. És un festival per a tothom”, ha manifestat Domínguez durant la presentació del festival, celebrada a la Plaça del Parc.
 
Rodríguez, per la seua part, ha destacat que aquest any tots els concerts de Sueños de Libertad són al carrer i gratuïts. “La d’aquest any és una edició de transició i l’objectiu és recuperar l'energia del festival i preparar amb més força que mai la de 2025, que serà el desè aniversari. És el festival d'Eivissa i m’agradaria que la gent el considerès com a seu!”, ha manifestat l’organitzador del festival de música eivissenc, qui també ha volgut agrair el suport de l’Ajuntament d’Eivissa per portar endavant aquesta edició.
 
Per acabar, el creador de Sueños de Libertad ha informat que entre avui i demà es desvetllaran els horaris concrets de les actuacions dels grups. Dijous i divendres hi haurà hi haurà música en directe de 20 a 0 hores al Mercat Vell i a la Plaça del Parc a càrrec de Nabil, Yeshe Ruiz, Jordi Cardona, entre d’altres. Per dissabte, els concerts de Vara de Rey començaran a partir de les 15 hores. Tota la informació es podrà consultar a les xarxes socials de Sueños de Libertad i a les de l’Ajuntament d’Eivissa.  
 
Wpp