Mai 04, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L'alcalde d'Eivissa, Rafael Triguero, destaca que “el nostre objectiu és mostrar la impressionant bellesa de la planta submarina mil·lenària, a l'any que celebrem el 25è aniversari de la declaració de Patrimoni de la Humanitat, i conscienciar sobre la necessitat de protegir i preservar un dels hàbitats més rics del planeta”.

Es tracta d´un projecte compartit per les ciutats d´Eivissa, Denia i Cambrils, amb l´objectiu de crear experiències i productes turístics sostenibles, que compta amb fons Next Generation de la Unió Europea.

A la inauguració hi han participat l'alcalde de Denia i la regidora de Turisme de Cambrils, juntament amb la regidora de Turisme d'Eivissa, el director del Port d'Eivissa i el responsable de Baleària a les Illes Balears, entre d'altres autoritats.

L'exposició multidisciplinària compta amb artistes de les tres ciutats: David Callaou (Tarragona), Magari Things (Dénia) i, per part d'Eivissa, Elisa Pomar, Enric Majoral i Irene d'Andrés, amb la col·laboració de la Fundació Baleària a l'aportació de les obres d'Antonio Villanueva, Júlia Ribas i Elena Martí. A tots se sumen una col·lecció d'imatges submarines de fotògrafs, científics i entitats ambientals de les tres ciutats, que donen llum a la prada i la seva biodiversitat.

Mes informació

Wpp