Mai 04, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Dimecres 24/04/24, a les 18h: Helena Maleno presenta el llibre 'Dones que defensen drets'. Contacte organització, ONG Caminando Fronteras: 622 26 45 51.
 
Dijous 25/04/24.  A les 19.30 hores. Club de lectura feminista: La voz dormida de Dulce Chacón.
Sinopsi:Un grup de dones, empresonades en la madrilenya presó de Vendes, enarbora la bandera de la dignitat i el coratge com a única arma possible per a enfrontar-se a la humiliació, la tortura i la mort. Poques novel·les podem qualificar com a imprescindibles. La veu adormida és una d'elles, perquè ens ajuda a bussejar en el paper que les dones van jugar durant uns anys decisius per a la història d'Espanya. Relegades a l'àmbit domèstic, van decidir assumir el protagonisme que la tradició els negava per a lluitar per un món més just. Unes en la rereguarda, i les més agosarades en l'avantguarda armada de la guerrilla, on van deixar l'evidència de la seva valentia i sacrifici.
 
*Activitat dinamitzada per l'associació Hybris Investigación Social.
 
Divendres 26/04/2024. A les 18.00 hores. Contacontes coeducatiu: Sirenes de Jessica Love
Imprescindible inscripció prèvia. Activitat dirigida a les famílies amb infants d'entre 2 a 12 anys. 
Sinopsi: El protagonista, en Julián  li agraden tant les sirenes… S'imagina convertint-se en una d'elles, nedant i jugant amb els peixos...
Un llibre que no jutja ni condemna, que respecta el desig de cadascun a ser el que somia i elije, sense estigmatitzar-ho. Una lliçó d'obertura cap a la diversitat, un exemple de tolerància i d'amor. Molt recomanable per a llegir en família, reflexionar i dialogar amb els fills per Carnestoltes o en qualsevol època de l'any… i de la vida.
 
*L'activitat se desenvolupa a través de la dinamitzadora Inés Clapés
 
 
 
Wpp