Juliol 21, 2024

ajuntamentdaltvila

Adreça: Ignasi Wallis, 26 - Edif. Pol. Can Ventosa · Telèfon: 971 39 75 37 · Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: http://www.eivissa.es/musica

El Patronat de Música de la ciutat d’Eivissa és un organisme autònom de caràcter local creat per l’Ajuntament de la ciutat d’Eivissa amb personalitat jurídica pública i patrimoni independent.


Té com a objectius:
a) Fomentar el desenvolupament d’activitats musicals a la ciutat d’Eivissa, coordinant amb una visió de conjunt tots els esforços i iniciatives que es realitzin.
b) Encarrilar, fomentar, organitzar, col·laborar i realitzar qualsevol activitat musical de caràcter escolar i aficionat, preferentment, i tot allò que procuri l’ensenyament de la música, tant per si com en col·laboració amb altres. En aquest sentit l’escola es considerarà part fonamental per nodrir les diferents agrupacions musicals de Patronat.
c) Es poden crear i mantenir agrupacions musicals pròpies que serveixin per a la difusió de la música. En el supòsit que el Patronat creï aquestes agrupacions, cadascuna d’elles haurà de tenir un reglament de règim intern per al seu bon funcionament, que hauran de ser aprovats per la Junta Rectora.

Del Patronat en depenen l’Escola Municipal de Música, la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, el Cor Ciutat d’Eivissa, l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa i la Big Band Ciutat d'Eivissa.

El Patronat es troba ubicat físicament a l’Edifici Polivalent Can Ventosa, així com les instal·lacions de l’Escola i les aules d’assaig del Cor, la Banda, l’Orquestra i la Big Band.