Mai 11, 2021

ajuntamentdaltvila

Les Ciutats Patrimoni signen amb Fundació ONCE un programa d'accessibilitat universal

ONCE-GCPHEEl president del Grup i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, acorda amb el director general de Fundació ONCE, José Luis Martínez Donoso, un programa d'accions per al foment de l'accessibilitat universal.

Àvila, dimecres 14 d'abril de 2021.- El president del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, ha signat avui un conveni de col·laboració amb el director general de Fundació ONCE, José Luis Martínez Donoso, per desenvolupar un programa d'accions per al foment de l'accessibilitat universal. Segons ha explicat el president del Grup, "el nostre objectiu és promoure iniciatives que afavoreixin la plena i efectiva inclusió i normalització social de les persones amb discapacitat, així com el seu accés al gaudi ple del patrimoni cultural que les 15 ciutats atresoren com a Patrimoni de la Humanitat".

Llegeix més...

El Grup de Ciutats Patrimoni avança en estratègies comunes per homogeneïtzar la senyalètica Patrimoni Mundial

GCPHE señaléticaLes Ciutats Patrimoni de la Humanitat acorden un conjunt d'accions que unifiquen i reforcen la identitat corporativa comuna dels nuclis històrics amb el segell Unesco.

Mèrida, dijous 8 d'abril de 2021.- Equips tècnics de les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya ha definit un manual de bones pràctiques per aconseguir que la senyalètica Patrimoni Mundial en els nuclis històrics de les 15 ciutats s'adapti a una imatge similar, accessible i amb el logotip de la UNESCO i del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat en tots els suports.

Llegeix més...

Salamanca acollirà l'Assemblea d'alcaldes i alcaldesses de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya

Web de les ciutats patrimoniEl president de la Junta de Castella i Lleó rep els alcaldes i alcaldesses de les 15 Ciutats Patrimoni divendres 26 de març, a les 19 hores al Museu Casa Lis

Salamanca, dimecres 24 de març de 2021.- L'Assemblea General del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya (GCPHE), màxim òrgan de govern de l'entitat, tindrà lloc a la ciutat de Salamanca el proper dissabte 27 de març.

Llegeix més...

El Grup de Ciutats Patrimoni llança un ambiciós pla per mantenir el seu lideratge en turisme cultural i patrimonial

Pla Turisme GCPHELa ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, que ha acudit a la presentació del pla amb els alcaldes de les 15 ciutats, ha felicitat el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat per aprofitar aquest període per treballar en un pla de reactivació del turisme que els posiciona com a destinacions de cultura i destinacions sostenibles, en un escenari de recuperació amb previsions molt esperançadores.

Juntament amb les estratègies per al Grup en el seu conjunt, el pla conté accions individualitzats per millorar la competitivitat i el posicionament cadascuna de les ciutats, en aspectes relatius a oferta, productes, canals, marca publicitat i promoció. El pla defineix una visió clau: Ser el Grup de Ciutats amb l'oferta cultural i experiencial més àmplia del mercat, fomentant la innovació per evolucionar el seu posicionament cap a la sostenibilitat.

Llegeix més...

L'Institut Cervantes i el Grup de Ciutats Patrimoni renoven la seva aliança estratègica per a la promoció internacional de la cultura

GCPHE i Institut CervantesGarcía Montero i Rodríguez Osuna acorden promocionar les 15 ciutats, que són "símbol del millor que el nostre país ha generat".

El director de l'Institut Cervantes, Luis García Montero, i el president del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, han signat avui un acord de col·laboració per a la difusió de la cultura i del patrimoni històric espanyol i per cooperar en la seva projecció turística internacional a través dels centres del Cervantes distribuïts per tot el món.

Llegeix més...

EL GCPHE aposta per la combinació de patrimoni i natura al Festival d'Experiències d'Ecoturisme a Espanya

GCPHE aposta per ecoturismeEl Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat va presentar ahir a la tarda les experiències de patrimoni i natura que es poden gaudir en les 15 destinacions amb el segell Unesco, en el marc del Festival d'Experiències d'Ecoturisme a Espanya, que se celebra en format en línia fins al març 12, organitzat pel portal EcowildelifeTravel.

Segons ha explicat Pilar Amor, coordinadora de la Comissió de Turisme del Grup, "part fonamental i complementària del patrimoni cultural de les 15 ciutats són els seus sorprenents entorns naturals: la flora i la fauna, els parcs, els jardins, els horts, els rius o el litoral. Una riquesa natural de vegades poc coneguda i valorada, però que contribueix a fer úniques a aquestes ciutats Patrimoni de la Humanitat".

Llegeix més...