abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cursadona11El Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat juntament amb l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i la direcció tècnica del Club Atletisme Pitiús, la XI edició de la Cursa solidària per la Dona, que tindrà lloc el pròxim diumenge 05 de març. El mateix dia també es celebrarà la VII Caminada per la Dona, prova no competitiva.

L'objectiu principal d'aquestes activitats és promoure la pràctica esportiva entre les dones. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web d'Elitechip (www.elitechip.net), abans de les 21 hores de dijous 2 de març. El preu de la inscripció és de tres euros (inclou una assegurança d'un dia), i la recaptació anirà destinada a l'Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera (AEMIF).

Tant la Cursa com la Caminada sortiran a les 11.30 hores i tenen un recorregut de 2.750 metres. L'itinerari és el següent:
Sortida al carrer de Persèfone -al costat de la pista esportiva de Can Raspalls-, carrer de les Alzines, carrer d’Antonio Machado, carrer Fray Luis de León, carrer de la Punta, camí 1021 -voltanera hotel Torre del Mar-, i entrada al passeig marítim de ses Figueretes per acabar a la Plaça Julià Verdera.

Els dorsals es podran recollir el dia d'abans de la prova al Patronat Municipal d'Esports d'Eivissa, de 18 a 20 hores, i el mateix dia de la prova fins a 30 minuts abans de l'inici de la cursa a la zona de sortida.

A la Cursa hi hauran tres modalitats de participació: individual, amb participants únicament de sexe femení; o per parelles, amb categoria únicament femenina o amb categoria mixta (home-dona). Els dos membres de la categoria de parelles han d'arribar junts a meta. Per la seua banda, la Caminada també estarà oberta a qualsevol dona o home acompanyat d'una dona.

Cartell Informatiu XI edició de la Cursa solidària per la Dona