abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El guix de la vergonyaL’Ajuntament d’Eivissa, organitza a través del Pla Municipal sobre Drogues de la regidoria d’Educació i la regidoria de Medi Ambient, la campanya ‘El guix de la vergonya’, una activitat que es realitzarà el pròxim 31 de maig amb motiu del Dia Mundial sense Tabac.

Aquest projecte segueix la línia de treball que marca l’OMS durant l’any 2022 i té com a objectius conscienciar sobre quin és l’impacte mediambiental del tabac per una banda, i per l’altre, visibilitzar i denunciar el gran nombre de llosques que podem trobar als espais públics de la ciutat d’Eivissa.

A l’activitat participaran un total de 268 alumnes de 4t i 5è de primària de cinc centres escolars del municipi: Portal Nou, sa Graduada, sa Bodega, can Misses i Nostra Senyora de la Consolació.

Des de la regidoria d’Educació han explicat que el projecte ‘El guix de la vergonya’ s’ha començat a les aules, on durant una sessió, l’alumnat ha treballat continguts i dinàmiques sobre l’impacte del tabac en el medi ambient.

El pròxim dia 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac, està prevista una sortida en la qual els infants vestits amb una samarreta dissenyada per a aquest dia, han de localitzar el màxim nombre possible de llosques que es troben al carrer, rodejar-les amb guixos de colors i escriure missatges de reflexió i conscienciació per a la ciutadania. Aquesta activitat es durà a terme per grups que es distribuiran per diferents zones com el Parc de la Pau, el Bulevard Abel Matutes, la zona esportiva de Can Misses i la zona de l’hospital; el passeig de Vara de Rey i el Parc Reina Sofia.

Wpp