Juliol 02, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Gent NormalJa s'han obert les inscripcions per participar en la pròxima reunió del Club de Lectura feminista que tindrà lloc el dijous 26 de maig, a les 19.30 hores al Casal d’Igualtat.

Aquest mes, el llibre és ‘Gent Normal’ de Sally Rooney. Una història delicada sobre com una persona pot transformar la vida d'una altra. És també una novel·la contundent sobre la incomunicació, sobre com ens sentim, sobre com necessitem els altres per ser qui som i, sobretot, quines relacions de poder i domini s'estableixen dins les relacions amoroses.

Totes aquelles persones inscrites al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre i que vulguin participar en la reunió, es poden inscriure al correu electrònic de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 679 415.

Recordam que aquesta activitat està cofinançada per la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona, i pel Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte de l’Estat contra la Violència de Gènere.

Wpp