abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles esportives estiu 2022L’Ajuntament d’Eivissa obrirà des de demà 10 de maig i fins al 17 de maig, el termini d'inscripcions per a les escoles d'estiu per a infants d'entre 5 i 11 anys a les instal·lacions municipals de Can Misses i per a joves d'entre 12 i 16 anys al complex esportiu d’es Viver, complex de tir amb arc, platja d’en Bossa i campament de Cala Jondal.

La regidora d’Esports, Elena López, ha assenyalat que 'aquest estiu tornam a oferir les escoles esportives ‘Diverestiu’ i ‘Aventura't’ per a nens i nenes d'entre 5 i 16 anys, una alternativa d'oci i esports per als mesos de juliol i agost. Amb aquestes dues escoles que organitzam des del Patronat d'Esports mantenim i consolidam el treball de donar un estiu amb esports per als més joves de la nostra ciutat.'

Les sol·licituds es faran presencialment a les oficines de la piscina municipal de Can Misses en horari de 8.30 a 14.30 hores i tindran preferència d'admissió els infants i joves empadronats al municipi d’Eivissa i amb un germà/na admès en el sorteig. Les persones interessades poden descarregar prèviament el formulari d'inscripció a l'enllaç penjat a www.eivissa.es/esports.

L’escola esportiva ‘Diverestiu 2022’, que oferirà activitats durant els mesos de juliol i agost per a infants de 5 a 11 anys, compta amb un total de 120 places per mes. El preu mensual és 190 euros per a residents a Eivissa i 220 per als no empadronats al municipi.

A aquesta escola els boixos i boixes practicaran esports com natació, beisbol, hoquei, rugbi, tennis taula, atletisme, pales, tennis, campionats de futbol, bàsquet, tir amb arc i escacs. A més, es realitzaran activitats lúdiques com jocs de taula o cooperatius, gimcanes a l’aigua, bici i patins, cançons, balls o malabars i hi haurà alguna excursió a la platja i al camp per realitzar diferents esports.

El mes de juliol es realitzarà també l’escola poliesportiva ‘Aventura’t a l’estiu 2022’, amb activitats i pràctica d’esports dirigits a infants d’entre 12 i 16 anys i que compta a un total de 40 places. El preu d’aquesta escola és de 220 euros per a residents a Eivissa i 295 per a infants de fora del municipi.

Les famílies nombroses comptaran amb un descompte del 50% en ambdues escoles. A més el preu es redueix també per a infants amb altre germà/na inscrit.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a la web d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa o trucant al 971 397600 extensions 24311, 24321 i 24322.

Wpp