abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenEl treballs relacionatsamb lasfaltatge, lestesa de la capa de rodadura dasfalt i eltreballs de pintura de senyalística i el carril bici començaran tal i com ja shavia anunciat el pròxim dilluns 10 dabril coincidint amb les vacances escolars per no afectar als desplaçaments als centres educatius i havent permès la circulaciódurant la Setmana Santaper no afectar al teixit comercial en el que és linici de la temporada turística.

Per a la realització daquests treballs, hi haurà les diferents restriccions de circulació prèvies a lavinguda definitiva i total de la nova avinguda:

Dilluns 10: restricció en el trànsit longitudinal de lavinguda dIsidor Macabich i el pas transversal del cde Madrid i del c. de Fra Vicent Nicolau.

Dimarts 11: restricció en el trànsit longitudinal de l’avinguda d’Isidor Macabich i el pas transversal del cde Madriddel c. de Fra Vicent Nicolauc. dAbad y Lasierra i c. dExtremadura.

Dimecres 12restricció en el trànsit longitudinal de l’avinguda d’Isidor Macabich i el pas transversal del cde Madriddel c. de Fra Vicent Nicolauc. d’Abad y Lasierrac. d’Extremadurac. de Canàries i c. de Balears.

També es preveu recuperar la circulació a partir de les 20 hores al pas transversal dels carrers de Madrid i de Fra Vicent Nicolau.

Dijous 13restricció en el trànsit longitudinal de l’avinguda d’Isidor Macabich i el pas transversal delc. d’Abad y Lasierrac. d’Extremadurac. de Canàries i c. de Balears.

Es preveu recuperar la circulació a partir de les 20 hores al pas transversal dels carrers dAbad y Lasierra i dExtremadura.

Divendres 14:restricció en el trànsit longitudinal de l’avinguda d’Isidor Macabich i el pas transversal delc. de Canàries i c. de Balears.

Es preveu recuperar la circulació a partir de les 20 hores al pas transversal dels carrers de Canàries i de Balears i restringir la circulació al c. de Múrcia

Dissabte 15: restricció en el trànsit longitudinal de l’avinguda d’Isidor Macabich i el pas transversal de Múrcia.

Es preveu recuperar la circulació a partir de les 20 hores al pas transversal del carrer de Múrcia 

Diumenge 16restricció en el trànsit longitudinal de l’avinguda d’Isidor Macabich i tots els passos transversals operatius i habilitat pas des de Murcia amb sortida a la E-10, direcció Can Misses.

El dilluns 17 siniciaran els treballs de pintura, es realitzaran talls puntutals dels passos transversals prèviament habilitatsdes de la primera hora de cada matí, recuperant la circulació una vegada la pintura shagi impregnat bé a lasfaltatsestima queels talls siguinde 6 a 10 hores aproximadament.Aquests treballs de pintura estan prevists fins el dia 23 al llarg de lavinguda.

Durant els transcurs dels treballs de pintat es valorarà si es compleixen les condicions de seguretat necessària per anar habilitant trams amb un carril habilitat per al pas longitudinal

Wpp