mac@eivissa.es · 971 302 723

Sert(t) arquitecto

El dissabte 5 d'octubre, a les 12.00 h, la Casa Broner acollirà la presentacio del llibre "Ser(t) arquitecto", de María del Mar Arnús.
Col.laboren: AmicsMACE i COAIB: Demarcació Eivissa i Formentera · Editorial: Anagrama · Entrada lliure · Aforament limitat
Presentació del llibre a càrrec de l'autora, Erwin Bechtold i Paco Sert.

El dissabte dia 5 d’octubre, a les 12.00 h, a la Casa Broner, tendrà lloc la presentació del llibre "Ser(t) arquitecto", de l’autora María del Mar Arnús, publicat per editorial Anagrama, en la col·lecció Biblioteca de la Memoria. La presentació comptarà amb l’autora, María del Mar Arnús i els arquitectes Erwin Bechtold i Paco Sert.

Ser(t) arquitecto es la biografia intima i professional de Josep Lluis Sert, un dels més grans arquitectes del segle XX. Aquesta biografia al mateix temps íntima i professional, escrita des d'una proximitat familiar que ha permès l'accés a documents personals, aborda en tots els seus aspectes una figura fascinant i imprescindible per a entendre l'arquitectura contemporània.

Maria del Mar Arnús
Maria del Mar Arnús de Urruela (Badalona, 1945), llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona, és historiadora i crítica d'art. És membre de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA) i de l'Associació Internacional de Crítics d'Art (AICA). El seu treball ha posat en valor a diversos pintors i arquitectes, entre els quals destaca la figura del pintor Josep Maria Sert i Badia. Al llarg de la seva carrera professional ha comissariat nombroses exposicions d'artistes catalans. Ha escrit el manifest «Gaudí en alerta vermella» (2008) i l'assaig Cometes, preludi de la modernitat (2000).

Llibre Ser(t) arquitecto

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es