abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

jaspif2Les tasques de poda i manteniment les realitza l’associació ASPANADIF. L’Ajuntament d’Eivissa està duent a terme aquesta setmana un servei extraordinari de jardineria als patis dels col·legis del municipi. Els treballs s’han contractat a l’Associación de Padres de Niños y Adolescentes Discapacitados de Ibiza y Formentera, ASPANADIF, amb un pressupost de 5.747 euros.

La regidora d’Educació, Carmen Boned ha assenyalat que ‘la intenció és posar a punt els patis dels col·legis per a l’inici del curs escolar la pròxima setmana. L’associació ASPANADIF compta amb un grup de treball de jardineria i manteniment i des de l’Ajuntament hem apostat una vegada més per treballar amb ells per tal d’afavorir la inserció laboral, facilitant la integració i donant-los a aquestes persones igualtat d’oportunitats’.

Les tasques de jardineria van començar dilluns al CEIP Portal Nou, on s’ha realitzat retallada de tanques, poda, esbrossat, neteja de xucladors, s'ha passat el motocultor i s'ha realitzat neteja de branques i fulles; dimecres van treballar al centre de Can Misses on s’han retallat arbustos i s’han netejat herbes de la zona; dijous, els jardiners van executar tasques de manteniment al CEIP de sa Joveria, amb esbrossat, neteja de xucladors i neteja de branques i fulles i avui divendres, duran a terme les tasques als col·legis de sa Bodega i Poeta Villangómez.

jaspif1

 

 

 

 

 

Wpp