abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Isidor MacabichL’Ajuntament d’Eivissa inicia una campanya per seguir informant del projecte de remodelació de l’avinguda d’Isidor Macabich amb taules informatives al carrer al llarg dels pròxims mesos.

La primera taula informativa estarà ubicada a la plaça de Sa Graduada, davant dels jutjats d'Eivissa, aquest divendres 6 de maig, de 12 a 14 hores. Durant aquest temps, les persones interessades en conèixer de primera mà l’obra de remodelació, la seva evolució i resoldre dubtes, podran apropar-se i seran atesos.

La regidora de Vies i Obres, Elena López, acompanyada de tècnics de l’Ajuntament d’Eivissa, oferirà les explicacions i resoldrà les preguntes que es plategin. La ciutadania també podrà veure, de primera mà, els plànols de la nova avinguda, tipus de sol que s'instal·larà, el mobiliari urbà i la imatge que tindrà l’avinguda, una vegada finalitzi la remodelació.

També s'informara sobre els 5.000 bons d’aparcament al CETIS, que estan operatius des d’avui, per tal de facilitar la mobilitat i afavorir al petit comerç de l’avinguda.

Durant la jornada es disposarà d’un fulletó explicatiu en el que, tant el veïnat com els establiments comercials i de restauració, disposaran dels telèfons de contacte per tal de que puguin ser atesos en cas que en algun moment de l’obra es produeixi alguna incidència a les seves llars o establiments. De fet, s’han editat 5.000 fulletons explicatius que es repartiran als comerços i veïnat de l’avinguda i carrers adjacents.

La taula informativa es repetirà el pròxim mes de juny en una altra ubicació per tal d’apropar i informar a la ciutadania del desenvolupament de la remodelació de l’avinguda d’Isidor Macabich.

Wpp