abril 23, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TaxiL'Ajuntament d'Eivissa permetrà als taxistes amb el sistema de GPS Nitax treballar els dies de descans establerts pel Decret 2021-10396 de forma temporal per garantir el servei de taxi. Amb aquesta mesura s’espera cobrir més hores i dies de servei mentre es resolguin les mesures cautelaríssimes demanades per la Asociación de Taxistas Autónomos de Ibiza.

El decret que ho permet, ha estat signat després de que l’operador Asociación de Taxistas Autónomos de Ibiza hagi comunicat a l’Ajuntament d’Eivissa trencar les negociacions per a recuperar el servei de GPS que oferien i que va ser revocat per incompliment continu del reglament municipal del taxi.

Aitor Morrás ha explicat que “el president de la Asociación de Taxistas Autónomos ha actuat contra el mandat de la seva pròpia assemblea que li demana un acord que li hem proposat des de l’Ajuntament per no voler complir amb la normativa” i ha afegit que “naltros hem volgut arribar a un acord a partir del diàleg i la normativa establerta, que s’ha vist trencada unilateralment per la Asociación de Taxistas Autónomos de Ibiza, perjudicant als usuaris del taxi i als mateixos taxistes i tot el que comporta un servei públic”.

L’Ajuntament d’Eivissa des d’ahir a la tarda ha oferit a la Asociación de Taxistas Autónomos de Ibizaun espai de diàleg i acord per restablir el servei sempre complint amb la normativa municipal i establint mecanismes de control per part de l’Ajuntament per verificar el compliment de la normativa.

El passat 22 de març l’Ajuntament d’Eivissa va revocar el servei del GPS de Asociación de Taxistas Autónomos de Ibizaamb efectes a dia 24 de març, ja que aquesta incomplia la normativa atorgant serveis del municipi d’Eivissa a taxistes d’altres municipis i no proporcionar la informació requerida per l’Ajuntament. Uns incompliments que provocaven deficiències en el servei i molèsties als usuaris.

A dia d’avui, la Asociación de Taxistas Autónomos de Ibiza ha interposat al jutjat mesures cautelaríssimes que s’han de resoldre.

En el cas que es confirmi que la revocació del conveni és correcta, tal i com defensen els serveis jurídics de l’Ajuntament d’Eivissa, tots els taxistes amb llicència municipal hauran d’estar connectats a un servei de GPS i actualment només hi ha un operador en funcionament autoritzat que és GPS Nitax.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Mobilitat, Aitor Morrás

Wpp