abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SOIB reactivaL'Ajuntament d'Eivissa contractarà 10 persones desocupades i que no hagin pogut reinserir-se en el mercat laboral a causa de la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19.

La contractació dels treballadors i les treballadores es farà en el marc del projecte Eivissa Reactiva 2021, del programa SOIB Reactiva 2021, que forma part del Pla de Xoc per a l'Ocupació 2020-21 que s'ha posat en marxa a causa de la crisi sanitària, i que està integrat al seu torn en el Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears.
La durada de la contractació d'aquestes persones serà de sis mesos i d'un sol torn, a partir dels mesos de novembre i desembre, a diferència del programa anterior,SOIB Reactiva 2020,que va ser de quatre mesos i de dos torns.

El programa s'estructura en tres línies de treball d'acord amb les edats i la situació de desocupació en el qual es trobin les persones parades en atur.
La Línia 2 estarà oberta a la inscripció del 20 al 24 d'octubre. Està dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, en situació d'atur de llarga durada.

Aquesta línia comptarà amb 10 llocs de treball, repartits en 3 d'operaris o operàries de neteja, 4 de recollida de residus, i 3 auxiliars administratius. L'1 de desembre és la data prevista per a la contractació.
Per a realitzar les inscripcions, la pàgina web del SOIB comptarà amb un enllaç que estarà disponible mentre hi hagi ofertes actives d’alguna de les tres línies.

El Programa SOIB Reactiva 2021 ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel FSE i la Conferencia Sectorial.

Enllaç a:
· Pàgina web del SOIB

Wpp