Mai 11, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concerts de NadalL’auditori de Can Ventosa acull els concerts benèfics de Nadal del Cor Ciutat d’Eivissa i la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa els pròxims dies 19 i 20 de desembre.

L’auditori de Can Ventosa acollirà els pròxims dies 19 i 20 de desembre els concerts que oferiran la Banda Simfònica i el Cor Ciutat d’Eivissa amb motiu de les festes de Nadal. Les entrades, amb un preu de 5 euros, estaran a la venda fins al pròxim 18 de desembre al Patronat de Música, de 17:30 a 19:30 hores, i a l'auditori una hora abans del començament del concert. Els dos concerts són benèfics i la recaptació anirà destinada a Ibiza Food Bank i Carritos Solidarios Marco Martín.

Dissabte 19 de desembre, a les 19 hores i sota la direcció de Miguel Ángel Aguiló, la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa interpretarà sis peces relacionades amb temàtica nadalenca: A German Christmas amb arranjaments de J. Hadermann; Christmas at the movies amb arranjaments de J. Moss; Christmas Medley; A Festive Christmas Celebration, Santa Baby de Joan Javits i P. Springer amb arranjaments de Miguel Ángel Aguiló i Have Yourself a Merry Little Christmas de H.Martin i R.Blame amb arranjaments de Miguel Ángel Aguiló.

El Cor Ciutat d’Eivissa, dirigit per Miguel de Miguel oferirà un concert nadalenc, el diumenge 10 de desembre, a les 19.00 h,  amb obres com O Sanctissima i l’Himno de la Alegria de Beethoven; Edelweis de Rodger & Hammerstein; Happy Xmas de J.Lennon; O Happy Day de E.R. Hawkins i Holy Night de A.Adam, entre altres.

Enllaç a:
· Programa del concert de la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa
· Programa del concert del Cor Ciutat d'Eivissa