Setembre 30, 2020

ajuntamentdaltvila

Convocatòria de subvencions en matèria d'Esports 2020

Concessió de subvencions en matèria d’Esports, orientada a clubs, entitats esportives i APIMA d’esports, per al foment de l’esport i de l’activitat física al municipi d’Eivissa, dirigides a entitats sense ànim de lucre

Termini de presentació de sol·licituds: Des del 28 de setembre fins el 9 d'octubre de 2020 inclòs.

Enllaç a:
· Informació, bases i tramitació en línia a la Seu Electrònica del Patronat Municipal d'Esports

Convocatòria de subvencions en matèria de Benestar Social per l'any 2020

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions en matèria de Benestar Social, orientada a aquelles entitats socials i sociosanitàries del municipi d'Eivissa que impulsin projectes d'intervenció social i sociosanitària dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat social, i que ajudin a crear una xarxa d'accions per promoure la millora de la qualitat de vida, la integració i l'intercanvi social dels diferents col·lectius representats en igualtat de condicions.

Publicat a BOIB núm. 164 de 22 de setembre de 2020

Llegeix més...

Ajudes a estudiants universitaris i de formació professional

Ajudes per a estudiants de grau i formació professional del municipi d’Eivissa per al curs 2019/2020.

Els estudis objecte d'aquestes ajudes han de ser títols oficials cursats en centres de tot Espanya i amb validesa en tot l'Estat espanyol.
El termini de sol·licitud és del 9 al 22 de setembre de 2020.
En concret, són objecte d'ajudes:

Llegeix més...

Premis millors expedients batxillerat i cicles formatius de grau mitjà 2019-2020

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió per part de l’Ajuntament d’Eivissa dels premis als millors expedientes acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà del municipi d’Eivissa per al curs 2019/2020.
La regidoria de Joventut concedeix aquests premis per valorar l’excel·lència, l’esforç i el rendiment acadèmic de l’alumnat, per donar reconeixement oficial als mèrits dels alumnes que demostren una especial preparació en els estudis, i per incentivar l’alumnat cap a la continuació d’estudis superiors.

Llegeix més...

Ajudes per a famílies amb infants matriculats a escoletes del municipi d'Eivissa

AJUDES ESCOLETES COVID-19 AJUNTAMENT D’EIVISSA

El telèfon habilitat per a la sol·licitud de l'ajuda és el 971 397 547, també es pot enviar un correu electrònic amb les dades personals i de contacte al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i des de l'àrea de Benestar Social es posaran en contacte telefònic. Es recomana indicar la franja horària en que és millor trucar.

Llegeix més...

Subvencions obertes
Nombre d`articles:
17
Ajuts COVID
Nombre d`articles:
4