Juny 17, 2024

ajuntamentdaltvila

Adreça: Carrer de Canaries, 35, 1er pis · 07800 Eivissa – Illes Balears
Telèfon: 971 39 75 57
Correu Electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El II Pla Municipal sobre Drogues de la Ciutat d’Eivissa és el resultat de la unificació de criteris i accions sobre la problemàtica de les drogodependències al nostre municipi. Després d’un llarg procés de consultes i debats amb diferents organismes, institucions i professionals s’ha arribat a un consens que està representat en aquest document. La implementació del II PMD suposa de nou un compromís molt important d’aquest Ajuntament per abordar de forma global i progressiva l’entramat del món de les drogues, perquè és un problema que afecta tota la ciutadania de forma directa o indirecta.

El nostre Pla Municipal compta amb dos finalitats principals, per una banda la creació d’espais de protecció davant dels espais de risc. Aquesta protecció ha de ser eficaç en els àmbits individuals, familiars, escolars, laborals, comunitaris i d’oci i temps lliure. I per altra banda s’ha de donar cobertura a les necessitats de les persones que tenen problemes amb les drogues, facilitant el seu procés de rehabilitació i treballant des del marc de la reinserció social.

Horari:
Dilluns a divendres (excepte festius) de 9.00 a 14.00 h.