Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE ciutats AVEEl president del Grup i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, signa l'acord de col·laboració amb el president de la Xarxa de Ciutats AVE i alcalde de Sevilla, Juan Espadas. Les dues entitats preveuen un augment de viatges per via fèrria al territori espanyol el 2021 i una major demanda de destins propers i segurs, com les Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Sevilla, divendres 18 de desembre de 2020.- El president del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, ha signat avui un acord de col·laboració amb el president de la Xarxa de Ciutats AVE i alcalde de Sevilla, Juan Espadas, per a la promoció conjunta, nacional i internacional, de les 15 destinacions turístiques de Grup i de la Xarxa de Ciutats AVE.

Segons Rafael Ruiz, "cal adaptar-se a un mercat turístic canviant, on creix la demanda de destins nacionals properes i viatges segurs, amb noves propostes que facilitin els desplaçaments, així com les ofertes per contractar allotjaments i experiències. Aquest acord suposa una oportunitat de creixement per a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat".

Rafael Ruiz ha explicat que "el Grup segueix treballant de forma intensa en la reactivació turística, amb un pla operatiu flexible i adaptat a les circumstàncies actuals. Per això, tanquem 2020 amb aquest acord que impulsa accions conjuntes de promoció i comercialització, amb la previsió que el 2021 augmentarà la demanda de viatges en el territori nacional i el flux de turistes a les nostres ciutats, atrets per l'oferta patrimonial i cultural, per la gastronomia, els entorns naturals i per una potent agenda d'esdeveniments, que garanteix una oferta d'excel·lència amb totes garanties de seguretat".

Enllaç a:
· Nota de premsa completa