abril 23, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Control Policia LocalEls agents també han realitzat un control de Vehicles de Mobilitat Personal que s’ha saldat amb 32 denúncies.

La Policia Local d’Eivissa ha interposat entre el 16 i el 22 de juny un total de 36 denúncies a conductors que circulaven sota els efectes de l’alcohol o les drogues al municipi d’Eivissa. Les infraccions s’han detectat durant una campanya de control de drogoalcoholèmia realitzada amb col·laboració de la Direcció General de Trànsit (DGT) a la qual s’han inspeccionat 350 vehicles.

Els agents han aixecat 23 actes a conductors per donar un resultat positiu al test de drogues i 13 per superar la taxa d’alcohol permesa als tests d'alcoholèmia. D’aquests 13 conductors, set han estat denunciats davant l’Autoritat Judicial i se'ls ha imputat un delicte contra la seguretat vial per conduir amb tasses superiors a 0.60 mg/l.

A més, durant aquesta campanya, la Policia ha formulat altres 25 denúncies per diverses infraccions de trànsit.

Pel que fa a la campanya de control de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), realitzada entre el 7 i el 20 de juny, els agents han interposat un total de 32 denúncies per incomplir amb la normativa. En concret s’ha denunciat a 23 persones per circular amb patinet elèctric sense casc, cinc per circular per la vorera, dos per circular amb dues persones al VMP, una per circular amb auriculars i una per creuar un semàfor en vermell.

Wpp