abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policies Locals12 agents de Policies Local han pres possessió com a funcionaris de carrera desprès que han superat les seves pràctiques, darrer procés selectiu, i s'incorporen a la plantilla de la Policia Local com a oficials de carrera a partir d’avui.

Els 12 policies locals han superat el procés selectiu que incloïa l'oposició, la instrucció a l'acadèmia de Policia Local on han realitzat el curs de capacitació de 800 hores i els sis mesos de pràctiques al cos de la Policia Local d'Eivissa, on han estat avaluats pels comandaments instructors. Una vegada han superat tot el procés, avui han pres possessió com a funcionaris de carrera.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha volgut acompanyar en aquest primer dia als agents de la Policia Local, així com la regidora de Seguretat Ciutadana, Rosa Rubio, el cap de la Policia Local d'Eivissa, Fermín Carcel, i el subinspector, Josep Maria Prats.

L'alcalde d'Eivissa ha donat l'enhorabona als agents de la Policia Local d'Eivissa que avui comencen la seva carrera com a funcionaris de l'Ajuntament d'Eivissa i els ha dit que 'són moments molt complicats en què la Policia Local és un dels serveis de més proximitat amb la ciutadania'.

La incorporació d'aquests agents forma part de l'objectiu marcat per l'equip de govern de donar estabilitat i rejovenir la plantilla de la Policia Local. Aquests agents s'incorporen també amb l'objectiu de cobrir les jubilacions que s'han produït al darrer any al cos de la Policia Local d'Eivissa que compta actualment amb 92 agents.

Wpp