abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Embelliment de la ciutatLa regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa està duent a terme un pla de manteniment a diferents espais públics de la ciutat i exteriors dels centres educatius. Aquestes tasques consisteixen en actuacions d’embelliment, pintura, neteja i millora de diferents espais públics de la ciutat.

Per a la tinent d’alcalde i regidora de Vies, Elena López, ‘aquestes tasques de manteniment es fan de manera freqüent a la ciutat. Amb l’arribada dels operaris, a través del SOIB, ens ha permès poder executar les feines de manteniment i conservació a diferents punts de la ciutat que ho necessitaven i que teníem detectades. Es tracta, en definitiva de petites actuacions, molt properes al ciutadà, que suposen un benefici directe a la ciutadania perquè repercuteixen en la millora de la qualitat de vida del veïnat d’aquestes zones’.

S’han executat millores i manteniment dels carrers on s’ubiquen les quatre escales que comuniquen el carrer Al Sabini amb el carrer de Ramón Muntaner, al barri de Puig des Molins. En concret les actuacions es fan a les escales de Pérez Cabrer, Josep Picarol, Ramón Llull i Ferran Caballero. Així com les escales que comuniquen Via Púnica amb Via Romana.

També s’han realitzat actuacions als exteriors de diferents centres escolars com la façana de l’escola d’Adults i l’escoleta de Can Cantó així com l’eliminació de les pintades dels exteriors de l’escola de Sa Graduada.

El pla continuarà als pròxims dies amb el manteniment de les jardineres de l’escola Poeta Villangómez, la zona del parc Reina Sofía i l’avinguda 8 d’Agost.

Wpp