Juny 05, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

EscoletaL’Ajuntament d’Eivissa obre demà el termini d’inscripció per sol·licitar places a les escoletes de Vila i Can Cantó per al curs 2020/2021. El procés serà via telemàtica.

L'Ajuntament d'Eivissa obrirà demà, 14 de maig, el termini d'inscripcions per sol·licitar places a les escoletes de Vila i Can Cantó per al curs 2020/2021. El termini màxim per presentar les sol·licituds, que es duran a terme enguany per via telemàtica, serà el 5 de juny.

Tant l'escoleta de Vila com la de Can Cantó compten amb sis places lliures per a nadons de fins a 1 any, quatre places per a infants de fins a 2 anys. A més, hi ha una plaça a cada grup per a alumnat NESE. Per a nens i nenes d'entre 2 i 3 anys,  l'escoleta de Vila ofereix sis places i l'escoleta de Can Cantó, 23 places lliures.

La llista provisional d'admesos i admeses es farà pública el dia 18 de juny a les escoletes, al tauler d'anuncis i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa. El període de reclamacions serà del 19 al 23 de juny i el llistat definitiu es donarà a conèixer el 3 de juliol de 2020.

La matriculació d'infantil es podrà fer entre el 7 i el 17 de juliol.

Les persones interessades poden sol·licitar més informació en el telèfon 971303672 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Recollida i entrega d'impresos 
WEB A LA QUE ACCEDIR:
· Tràmit d'escolarització
Per tal de facilitar tot el procés s'ha establert que la inscripció es faci per via telemàtica a través de la web d'escolarització del Govern balear. Per poder iniciar la sol·licitud, es requerirà l'autenticació prèvia de la identitat mitjançant el sistema d'identitat electrònica per a les administracions Cl@ve>.

Els centres escolars, juntament amb les oficines d'escolarització i els Serveis Socials, resoldran per via telefònica o telemàtica els dubtes i dificultats sorgits entre les persones usuàries. En cas que les progressives mesures de desconfinament ho permetin, podran dur a terme aquesta ajuda de manera presencial amb un sistema de cita prèvia en els casos d'usuaris que no hagin pogut implementar el tràmit tot i el suport telefònic, adoptant les mesures de protecció individual i col·lectiva que es determinin.

Enllaç a:
· Tràmit d'escolarització
· Explicació de com fer el tràmit

· Informació per a fer la inscripció
· Calendari del procés d'admisió

Vídeo Jornada portes obertes a l'Escoleta de Can Cantó: