Juny 02, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reobert el túnel des SotoAquest matí s’ha reobert al públic el túnel que uneix la zona des Soto amb la plaça d’Espanya, a Dalt Vila. Aquest túnel per a vianants ha estat tancat durant quatre setmanes a causa d’unes obres de remodelació completa del seu interior.

Les feines de reforma han consistit en la substitució total del seu paviment i el replantejament del pendent, atenent la petició de molts usuaris que han patit relliscades i caigudes, especialment en els dies de pluja. Així, s’hi han afegit uns esglaons a la pendent del túnel, de manera que es faciliti el pas i la millora de la seguretat dels usuaris. També s’ha aprofitat l’obra per tornar a pintar tot l’interior del túnel.

Les obres han estat realitzades per l’empresa Alcoeivissa per un import de 24.000 euros més IVA.