Octubre 15, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Orquestra Simfònica Ciutat d'EivissaA la venda les entrades del tercer concert de la temporada de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa, que estarà dirigida per Fernando Marina.

Ja estan a la venda les entrades del tercer concert de la temporada de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa. El concert se celebrarà el dia 27 d’octubre, a les 19 hores, a l’auditori de Can Ventosa i, en aquesta ocasió, l’Orquestra estarà dirigida per Fernando Marina. 

En aquest concert s’interpretaran dues peces: "Les Hébrides", op.26 (Obertura) de Felix Mendelssohn, i la Simfonia núm.3 "Heroica" en Mib M, op.55 de Beethoven. El preu de l’entrada és de 10 euros, i gratuïta per als alumnes del Patronat Municipal de Música i els estudiants de música que puguin acreditar-ho (carnet de l'escola de música, conservatori). Els interessats poden adquirir les entrades a la web de l’Ajuntament d’Eivissa www.eivissa.es.

Els concerts de la temporada 2019 de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa estan organitzats per l’Ajuntament d’Eivissa i el Patronat de Música, amb la col·laboració del Consell d’Eivissa.