abril 08, 2020

Activa't

Queda't a casa i activa't

Servei de suport específic Eivissa Crea: Convocatòria implantació d’eines i processos TIC

implantació d’eines i processos TIC

Convocatòria d’ajuts per promoure la implantació d’eines i processos TIC per a empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre.

El Govern de les Illes Balears ha ampliat el termini de presentació i la dotació econòmica perquè les empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre de les illes Balears puguin sol·licitar ajuts per la implantació i adaptació de pàgines web, comerç electrònic i programes de gestió empresarial. 

Llegeix més...

Club de Lectura Feminista per videoconferència

El Club de Lectura Feminista per videoconferència

Totes aquelles persones, inscrites amb anterioritat al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre, que encara no sàpiguen com participar en la reunió per videoconferència, es poden posar en contacte amb la regidoria d'Igualtat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

El Club de Lectura Feminista, previst per demà dijous 26 de març, es realitzarà per videoconferència. Des de la regidoria d'Igualtat s'ha organitzat, mitjançant una aplicació, la possibilitat que les persones que hi participen, no es quedin sense poder gaudir de l'activitat. Mitjançant una aplicació, la dinamitzadora del club, Núria Prieto, moderarà aquesta reunió per videoconferència' en la que es parlarà del llibre "La filla estrangera", de l'escriptora Najat El Hachmi.

Llegeix més...